Vrijwilligers gezocht


Omdat we ons graag willen blijven inzetten voor hersenonderzoek en het goede doel is Stichting Wereld Zonder Kopzorgen op zoek naar vrijwilligers. In 2019 is Tim vanwege zijn drukke werkzaamheden gestopt als actief lid van de Stichting. Als eigenaar blijft hij wel betrokken, maar voor het voortbestaan van de stichting hebben we nieuwe mensen nodig die zich samen met Freek willen hard willen maken voor een Wereld Zonder Kopzorgen.

Vrijwillige werkzaamheden
Wat zoeken we in een vrijwilliger? Het scala van werkzaamheden voor een vrijwilliger is heel breed – en omdat we natuurlijk niet verwachten dat je hier fulltime mee bezig bent – splitsen we zoveel mogelijk taken op. Ben jij goed in marketing of vind je het leuk om je daar mee bezig te houden? Meld je dan aan voor de marketing! Of ben je meer geïnteresseerd in het zoeken van projecten die we als Stichting kunnen steunen? Kom dan in de werkgroep ‘Projecten’.

Stuur een mail om je aan te melden – dan zal je a.s.a.p. op de hoogte worden gehouden van een eerste bijeenkomst. Het idee is om één keer in 2 a 3 maanden bij elkaar te komen. Hopelijk zien we elkaar dan snel!

 

 

Verschillende functies. Wat past bij jou?
We hebben we een lijst gemaakt aan taken waar we mensen voor zoeken (zie hieronder). Zit er iets voor je bij – of denk je dat jij / jullie van toegevoegde waarde kunnen zijn voor de stichting op een andere manier – stuur ons dan een mail. Daar zijn we hartstikke blij mee! Wel verwachten we dat als je jezelf aanmeld, je wel de tijd heb – en de motivatie – om je actief voor de stichting in te zetten. Dat betekent niet dat dit elke week uren van je tijd kost, maar wel dat je aan de slag gaat met gemaakte afspraken. Alleen zo kunnen we met stichting stappen maken en voor verandering zorgen.
Wil je vrijwilliger worden, is dit dan iets voor jou:

* Marketing / promotie (social media en website beheer plus het bedenken van promotie kansen)
* Communicatie intern (bestuur en leden aanschrijven) en extern (mails en telefoontjes beantwoorden)
* Projecten beheer (het zoeken naar nieuwe projecten en de verantwoording naar welke projecten we ons geld sturen)
* Acties werven (het actief zoeken naar mensen die een actie op touw willen zetten)
* Zakelijke gelden werven: je wil je inzetten om gelden te werven in de zakelijke markt
* Actief lid: denkt mee tijdens vergaderingen en wil zich inzetten waar mogelijk
* Vormgevers: om acties en de stichting te ondersteunen in de vorm van content
* Medische adviseurs: die kennis van zaken hebben en ons helpen met het zoeken naar de juiste projecten
* Andere rol: heb je zelf een idee hoe jij hulp kan bieden aan de Stichting? Laat het ons weten.

Sluiten