Petty Haverman – van Oosterhout


Op 11 april 2016 overleed Petty aan de gevolgen van een hersentumor. Petty is ongewenst de inspiratie geworden voor onze stichting Wereld Zonder Kopzorgen. Op deze pagina blijven we Petty’s leven vieren door de herinneringen aan haar levend te houden. Onderaan deze pagina kan jij ons jouw herinneringen aan Petty delen. Op dat ze nooit vergeten wordt.

Lopen voor een Wereld Zonder Kopzorgen 
Petty was dolenthousiast over de actie Lopen voor een Wereld Zonder Kopzorgen. Ze was dan ook samen met Marc er bij toen Tim en Freek aankwamen bij Cabo da Roca – het eindpunt van de wandelreis. Een emotioneel moment. Maar ook meteen weer praktisch, toen ze de ontplofte kurk van de champagne ging opruimen. Kijk hier de video terug van de aankomst van Tim en Freek samen met Marc en Petty. 

Begrafenis foto’s en video’s
Op de begrafenis zijn er twee videos afgespeeld die er voor zorgden dat Petty in beeld en geluid toch nog aanwezig was op haar eigen afscheid. Het was extra bijzonder dat ze de In Memoriam film zelf al heeft gezien, een aantal maanden voordat ze stierf. Ze vond het prachtig. Graag delen we deze video – en Petty’s fotoboek video – met de rest van de wereld om zo nu en dan eens terug te kunnen kijken.
KLIK HIER voor de foto’s van Petty onderaan deze pagina.

Wat is jouw herinnering?
We zijn benieuwd naar andermans herinneringen? Heb jij nog leuke verhalen over Petty? Onder deze foto-gallerij vind je een formulier om ons een bericht te sturen van de leukste, grappigste, mooiste of verdrietigste herinneringen aan of met Petty! We zijn benieuwd. Dankjewel in ieder geval voor het delen. 

Herinneringen aan Petty
Dit veld is verplicht
Graag zouden we je emailadres krijgen, zodat we je nog eens een berichtje kunnen sturen.
Schrijf hier jouw herinnering aan Petty

 

 

Sluiten