Kom zelf in actie


Als je een actie wilt opzetten zoals Tim en Freek dat deden in 2014 ben je veel bezig met het organiseren van praktische zaken. Je moet het geld kunnen werven, een financiële structuur, je hebt dus een rekeningnummer nodig, er moet iets worden vormgegeven, je hebt social media nodig om je actie op te delen, een website met informatie en kennis van zaken over waar je het geld heen stuurt. Want als je het geld vervolgens weer doorstuurt naar een andere Stichting gaat er vaak toch een deel van het geld verloren aan overhead kosten. Daarom zoekt Wereld Zonder Kopzorgen altijd naar projecten om het geld direct aan te doneren. Mede door onze medische adviseurs weten we dat het geld goed terecht komt.

Niet alleen hersenonderzoek
Naast het platform kan je ook gebruik maken van de hulp van onze vrijwilligers. Zo kunnen onze vormgevers voor je aan de slag en helpen we graag als er een actiedag wordt georganiseerd. Je kan gebruik maken van al onze diensten, zodat jij je volledig kan focussen op de actie en om geld in te zamelen voor (hersen)onderzoek.
De stichting nieuwe stijl (actief sinds 2019) is er niet alleen voor hersenonderzoek. We steunen ook initiatieven die passen bij het gedachtegoed van Teske en Petty. Het liefst nog wel met een link naar hersenonderzoek, maar niet noodzakelijk. Zo houden wij onze moeders ‘in leven’ en zetten we ons samen in voor meer onderzoek en snellere genezing.

Kom dus zelf in actie
Kom dus nu in actie en neem contact op om te kijken wat wij voor jou kunnen betekenen. Maar denk daarbij aan
– een werkende Stichting met rekening voor de te werven gelden
– een actieve website waar je meer informatie op kwijt kan
– een social media platform waarbij we evenementen kunnen aanmaken, maar je ook meteen een bereik hebt voor je actie
– je hebt vrijwilligers tot je beschikking. Denk daarbij aan vormgeving of helpende handjes bij een actiedag.
– onze medische adviseurs helpen je waar je het geld het beste voor kan werven en geven informatie over projecten

Meld je aan via de contactpagina of bel direct met Freek Haverman: 06-50558462 

Sluiten