Doneren aan hersenonderzoek


Doneren voor een Wereld Zonder Kopzorgen
Zonder geld, geen onderzoek. Doneren is daarom van levensbelang. Als je geld doneert aan een Wereld Zonder Kopzorgen – en je doneert het geld niet specifiek aan een lopende actie – dan zal het geld gedoneerd worden aan een project dat onderzoek doet naar Hersenonderzoek. Bekijk hier de projecten van eerste gesteunde initiatieven. Doneren kan door het sturen van een Tikkie of geld over te maken (zie verderop op deze pagina), door een verjaardagsactie op Faceb0ok te starten of door zelf een actie te verzinnen en cash geld te verzamelen – zoals bij een flessenautomaat in de supermarkt.

Geen overhead kosten
Bij onze stichting ben je er zeker van dat het geld direct bij een project terecht komt dat onderzoek doet. Wij werken enkel met vrijwilligers en zakelijke donaties die er voor zorgen dat we in de lucht blijven. Zo betaal je niet voor de website, niet voor administratieve of andere kosten. Mede door deze bedrijven – en de vrijwilligers – kunnen we al het gedoneerde geld direct aan een project geven. 100% donatie voor het goede doel dus.

Lopende projecten
Op dit moment loopt er nog geen project waar we specifiek voor werven. Als stichting zijn we bezig om weer actief te zoeken naar projecten en deze aan ons te binden. Wil jij mee zoeken? Meld je dan aan als vrijwilliger. Het geld wat nu gedoneerd wordt zal gaan naar het Antoni van Leeuwenhoek onderzoekscentrum. In het verleden hebben we nauw samengewerkt met de Stichting Aniek Hendriksz Second to None en daardoor goede contacten met de onderzoekers in het ziekenhuis. 

Doneren kan via een Tikkie of maak geld over
Op dit moment is er even geen eigen rekening. De jaarlijkse ING kosten van ruim 130 euro vonden we zonde om te betalen toen de stichting in ruste was. Een nieuw rekeningnummer wordt aangevraagd in het nieuwe jaar.
Donaties kunnen tot die tijd gedaan worden op rekeningnummer NL23 INGB 0659566141
t.n.v. F. Haverman o.v.v. donatie Stichting Wereld Zonder Kopzorgen.
Of stuur een Tikkie door op het Tikkie-logo te klikken.

Sluiten